Servicii Funerare NON STOP

SERVICII FUNERARE COMPLETE APUSUL ORADEA – BIHOR

sicrie ieftine si sicrie de lux oradea

Sicrie ieftine – Sicrie de lux

Servicii Funerare Apusul va ofera o gama variata de sicrie. Sicrie ieftine sau de lux (sicriu in doua capace, sicriu boston, sicriu american). Sicrie confectionate din diferite tipuri de lemn: stejar, fag, brad, paulownia. Sicrie in diverse culori : alb, negru, mahon, cires, bej. Sicrie cu diverse modele : florale, sculptate, lucioase sau fara model. Sicrie de diverse dimeniuni: sicriu nou nascut, sicriu special – cavou, sicriu XXL – pentru personele care sunt mai late in zona umerilor.

Medic constatator GRATUIT

Servicii funerare Apusul va ofera serviciile medicale de constatare a decesului GRATUIT. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne apelati, iar noi ne vom deplasa in cel mai scurt timp cu un medic care va constata decesul si va intocmi un certificat constatator al decesului GRATUIT, certificat constatator in baza caruia se ve obtine de la Primarie certificatul de deces

medic constatator deces gratuit in oradea

Transport mortuar intern si international. Repatriere decedati

Transport mortuar:
intern: in localitatea Oradea, in judetul Bihor si in Romania: transport de la spital la domiciliu, transport de la spital la crematoriu, transport de la spital la capela, transport de la domiciliu la medicina legala
international: repatriere persoane decedate din Europa in Romania si din Romania in Europa

Coroane funerare – Aranjamente florale sicriu

Servicii Funerare Apusul va ofera o gama variata de decoratiuni funerare florale, coroane, aranjamente pentru sicriu.

Incinerare

Servicii Funerare Apusul se ocupa la cererea dumneavoastra si de toate demersurile care sunt necesare pentru incinerarea trupului persoanei decedate.Incinerarea reprezinta o varianta cu costuri mai reduse. Incinerarea se realizeaza doar la cererea familiei persoanei decedate, la Crematoriul din Oradea. Cenusa este inmanata familie intr-o urna.

Inchiriere capac frigorific | Camera frigorifica – Frigider mortuar

Pompe funebre Apusul inchiriaza capac frigorific pentru pastrarea persoanei decedate in conditii optime la o temperatura controlata. De asemmenea dispunem si de o camera frigorifica dotata cu frigider mortuar in cazul in care doriti sa pastrati persoana decedata o perioada de timp mai mare.

Imbracat – Imbalsamat persoane decedate

Servicii funerare Apusul efectueaza la cererea dumneavoastra servicii autorizate de imbracat, imbalsamat, toaletat si cosmetizat persoane decedate. Imbracaminte, incaltaminte persoane decedate.

Accesorii Inmormantare

  • colaboram cu o firma de catering si patiserie pentru comenzi cozonaci si mancare
  • cruce de lemn sau cruce de fier, crucifix pentru sicriu
  • costum dama, costum barbati, pantofi dama, pantofi barbati, palarie
  • la cerere asiguram echipa pentru saparea gropii

0770 101 112 / 0757 748 406

Inapoi la meniul principal

Apeleaza acum ! 0770 101 112