Servicii Funerare NON STOP

Decedat la domiciliu

Decedat la domiciliu

Viata este cea care ne ofera incercari peste care trecem cu usurinta sau nu. Momentele de grea incercare sunt trecute cu bine daca avem cunostintele necesare si un control de sine. Momentul trecerii in nefiinta al unei persoane apropiate noua este unul dureros. Daca persoana a decedat la domiciliu ce trebuie sa facem?

  • Persoana decedata a suferit de o anumita boala in timpul vietii

Daca nu sunt suspiciuni in privinta decesului, moartea fiind cauzata de boala pe care a avut-o, nu este necesara chemarea politiei sau a ambulantei. Acestia nu vor elibera Certificatul Constatator al decesului, acesta fiind eliberat de medicul de familie sau de medicul constatator care colaboreaza cu firma noastra de pompe funebre. In lipsa certificatului constatator al decesului, firma de pompe funebre nu se poate atinge de persoana decedata pentru a o pregati pentru inmormantare. De cele mai multe ori, medicul de familie nu se deplaseaza in afara orelor de program pentru constatarea decesului, de aceea SERVICII FUNERARE APUSUL va ofera NON STOP MEDIC CONSTATATOR GRATUIT, care va elibera certificatul constatator al decesului, dar si toate produsele si serviciile necesare pentru inmormantarea persoanei decedate.

  • Persoana decedata nu a suferit de nici o boala in timpul vietii sau aveti suspiciuni cu privire la cauza decesului

Daca ati gasit decedatul in casa si aveti suspiciuni cu privire la cauza decesului, fie acesta prezinta leziuni vizibile pe corp, lovituri, semne de violenta, va recomandam sa nu atingeti decedatul si sa anuntati Ambulanta si Politia. Daca Politia constata ca sunt suspiciuni cu privire la deces, persoana decedata va fi transportata de catre firma de pompe funebre la Medicina Legala pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului in urma unei autopsii. In acest caz medicul legist este cel care va intocmi certificatul constatator al decesului.

MEDIC CONSTATATOR GRATUIT NON STOP

Ne contactati la urmatoarele numere de telefon si noi ne vom deplasa in cel mai scurt timp impreuna cu medicul pentru a constata decesul.

0770 101 112 / 0757 748 406

Apeleaza acum ! 0770 101 112