Servicii Funerare NON STOP

Repatriere Austria – Romania

repatriere-austria-romania-decedat

Program NON STOP 24/24. Oferta de pret la telefon
0770 101 112 / 0757 748 406

Transport funerar international din Austria in Romania. Decesul unei persoane apropiate este un moment dificil pentru oricine. Va oferim sprijin in aceste momente pline de durere, daca decesul s-a produs in afara Romaniei. Ne deplasam pentru repatrierea persoanei decedate in Austria in vederea transportului in Romania. Va oferim consultanta gratuita in ceea ce priveste repatrierea persoanei decedate precum si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati in procesul de repatriere. Repatrierea are un pret care variaza in functie de distanta care este necesar sa fie parcursa din localitatea unde a avut loc decesul pana in localitatea unde se va efectua inmormantarea. Sicriul este inclus in pretul final de repatriere. Intocmim documentele necesare pentru repatriere decedat din Austria in Romania, la cererea dumneavoastra. Repatrierea poate fi efectuata doar dupa ce sunt finalizate documentele pentru repatriere in tara unde a avut loc decesul. La cererea dumneavoastra ne putem ocupa de intocmirea documentelor necesare pentru repatriere. Firma noastra se va deplasa in localitatea unde a avut loc decesul pentru a prelua persoana decedata cu o masina frigorifica autorizata, cu care va efectua transportul conform reglementarilor din domeniul funerar pentru transportul funerar international. Persoana decedata va fi preluata de la morga si o va aseza intr-un sicriu special pentru transportul funerar international.
Repatriere din toate localitatile din Austria: Viena, Tirol, Bregenz, Graz, Innsbruck, Linz, Schwechat, Salzburg, Sankt Polten, Klagenfurt, Dornbirn, Worgl si alte localitati.
Efectuam repatrieri persoane decedate din toata Europa: Ungaria, Austria, Germania, Olanda, Belgia, Danemarca, Suedia, Franta, Spania, Anglia, Irlanda, Portugalia in Romania, precum si din Romania in Europa
Pentru mai multe informatii si o oferta de pret repatriere va rugam sa ne contactati telefonic.

+40 770 101 112 / +40 757 748 406

Apeleaza acum ! 0770 101 112