Servicii Funerare NON STOP

Repatriere Germania – Romania

Repatriere decedati din Germania in Romania.
Program NON STOP. Oferta de pret la telefon

+40 770 101 112 / +40 757 748 406

Decesul unei persoane apropiate este un moment dificil pentru oricine. Va oferim sprijin in aceste momente pline de durere, daca decesul s-a produs in afara Romaniei. Ne deplasam pentru repatrierea persoanei decedate din Germania in Romania. Va oferim consultanta gratuita in ceea ce priveste repatrierea persoanei decedate, care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati in procesul de repatriere. Pretul pentru repatriere variaza in functie de distanta care este necesar sa fie parcursa din localitatea unde a avut loc decesul pana in localitatea unde se va efectua inmormantarea. Sicriul este inclus in pret. Intocmim documentele necesare pentru repatriere decedat din Germania in Romania. Repatrierea poate fi efectuata doar dupa ce sunt finalizate documentele pentru repatriere. Firma noastra se va deplasa in localitatea unde a avut loc decesul pentru a prelua persoana decedata cu o masina frigorifica autorizata, cu care va efectua transportul conform reglementarilor din domeniul funerar pentru transportul funerar international. Persoana decedata va fi preluata de la morga indicata de dumneavoastra si o va aseza intr-un sicriu special pentru transportul international.

Repatriere din toate localitatile din Germania: Berlin, Dortmund, Munchen, Hamburg, Essen,Stuttgart, Nurnberg, Hannover, Dresden, Karlsruhe, Leipzig, Lubeck, Dusseldorf, Ettlingen, Rostock si alte localitati.
Efectuam repatrieri persoane decedate din toata Europa: Ungaria, Austria, Germania, Olanda, Belgia, Danemarca, Suedia, Franta, Spania, Anglia, Irlanda, Portugalia in Romania, precum si din Romania in Europa
Pentru mai multe informatii si o oferta de pret completa va rugam sa ne contactati telefonic.

Apeleaza acum ! 0770 101 112