Servicii Funerare NON STOP

CREMATORIU ORADEA – INCINERARE

Servicii Funerare Oradea se deplaseaza in toata Romania pentru transportul persoanei decedate pentru incinerare la Crematoriu din Oradea.

Servicii Funerare Apusul se ocupa de toate demersurile necesare pentru incinerare trupului persoanei decedate, la cererea familiei, respectiv la dorinta exprimata a persoanei decedate inca din timpul vietii sale. Cenusa rezultata este pastrata intr-o urna, care se inmaneaza familiei. Urna poate fi pastrata in forma pe care o are sau poate fi inhumata. Incinerarea se realizeaza la Crematoriul din Oradea. Va oferim un pachet complet in cazul in care doriti incinerare persoana decedata, pachet care cuprinde: sicriu, urna, sac mortuar si transportul de la domiciliu sau spital la Crematoriu Oradea .

*Va oferim sprijim in cazul in care optati pentru incinerare decedat, iar decesul s-a produs in alta localitate decat Oradea. Ne deplasam pentru preluarea persoanei decedate din localitati precum: Satu Mare, Baia Mare, Arad, Deva, Zalau si alte localitati din Romania pentru a fi transportate la Crematoriu din Oradea.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numerele de telefon:
0770 101 112 / 0757 748 406

Inapoi la meniul principal

Apeleaza acum ! 0770 101 112