Servicii Funerare NON STOP

Repatriere Anglia

Repatriere Anglia – Romania

Program NON STOP. Oferta de pret la telefon
+40 770 101 112 / +40 757 748 406

Transport funerar international. Repatriere din Anglia – Marea Britanie – Scotia – Irlanda – in Romania.

Decesul unei persoane dragi este un moment dificil pentru oricine. Va oferim sprijin in aceste momente pline de durere, daca decesul s-a produs in afara Romaniei. Ne deplasam pentru repatrierea persoanei decedate din Anglia in Romania. Va oferim consultanta gratuita in ceea ce priveste repatrierea persoanei decedate, care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati in procesul de repatriere. Pretul unei repatrieri variaza in functie de distanta ce urmeaza a fi parcursa din localitatea unde a avut loc decesul pana in localitatea unde se va efectua inmormantarea. In oferta de pret pe care o primiti la telefon este inclus sicriu. Intocmim documentele necesare pentru repatriere decedat din Anglia in Romania. Repatrierea poate fi efectuata doar dupa terminarea documentele pentru repatriere. Firma noastra se va deplasa in localitatea indicata de dumneavoastra, unde a avut loc decesul pentru a prelua persoana decedata cu o masina frigorifica autorizata, cu care va efectua transportul conform reglementarilor din domeniul funerar pentru transportul funerar international. Persoana decedata va fi preluata de la morga indicata de dumneavoastra si o va aseza intr-un sicriu special pentru transportul international.
Documente necesare pentru repatriere decedat din Anglia in Romania?
Primul pas in cazul in care te confrunti cu un deces in Anglia este sa inregistrezi decesul persoanei la autoritatile britanice. Declararea decesului in Marea Britanie este necesar sa se realizeze in termen de 5 zile, iar in Scotia in termen de 8 zile.
Pentru repatriere decedat in Romania este nevoie de certificat de deces, pasaport mortuar, autorizatie de transport internationala. In cazul in care repatrierea persoanei decedate ese realizaeaza cu ajutorul firmei noastre va foferim ajutor in intocmirea documentelor necesare pentru repatriere ( transport funerar international)

Repatriere din toate localitatile din Anglia: Londra, Manchester, Liverpool, Sheffield, Cambridge, Oxford, Birmingham, Leeds, Newcastle, Bristol, Portsmouth, Belfast, Glasgow, Edinburgh, Hull si alte localitati.
Efectuam repatrieri persoane decedate din toata Europa: Ungaria, Austria, Germania, Olanda, Belgia, Danemarca, Suedia, Franta, Spania, Anglia, Irlanda, Portugalia in Romania, precum si din Romania in Europa
Pentru mai multe informatii si o oferta de pret completa va rugam sa ne contactati telefonic.

Apeleaza acum ! 0770 101 112